Överst på sidan

Sparx Systems produktsvit

Om Sparx System

 

Sparx Systems har specialiserat sig på högpresterande och skalbara visuella modelleringsverktyg för planering, utformning och konstruktion av mjukvaruintensiva system. Sparx Systems har kunder i branscher som sträcker sig från flyg- och fordonsindustrin till finans, försvar, myndigheter, underhållning och telekommunikation och är en ledande leverantör av innovativa lösningar baserade på följande Unified Modelling Language (UML) (enhetligt modelleringsspråk) och dess relaterade specifikationer. En bidragande medlem av Object Management Group (OMG)är Sparx Systems engagerad i att förverkliga potentialen i modelldriven utveckling baserad på öppna standarder. Företagets flaggskeppsprodukt, Enterprise Architect, har fått många utmärkelser sedan den släpptes kommersiellt i augusti 2000. Enterprise Architect är det designverktyg som är det föredragna verktyget för cirka 1 miljon registrerade användare världen över. https://www.sparxsystems.eu/

Företag Arkitekt

Ett kraftfullt modellerings- och visualiseringsverktyg med alla väsentliga funktioner och mer till ett mycket rimligt pris.

Se fullständig beskrivning här.

Arkitekt för företag

Pro-molnserver

Samarbeta, Skapa, Integrera

Sparx System Pro Cloud Server radikalt omvandlar affärsvärdet av modellering och design. Utöka omedelbart modellåtkomsten till hela organisationen. Granska och diskutera modeller och lösningar. Tilldela och hantera resurser. Fil buggar, skapa krav och mycket mer från en bekant och mobil friendly-webbaserat gränssnitt.

Pro Cloud Server
WebEA:s logotyp

Omedelbar webbaserad tillgång till modeller. Du behöver inte publicera eller exportera innehåll - det är bara att ansluta din modell till Pro Cloud Server och få delad tillgång till det innehåll och de visuella modeller som skapats i Enterprise Architect. Granska, diskutera, hantera och samarbeta. Dela kraften och uttrycket i dina modeller med hela organisationen. Läs mer...

Enterprise Architect logotyp

Anslut Enterprise Architect till Pro Cloud Server och upplev optimerad åtkomst till dina modeller från vilken webbaserad plats som helst. Samarbeta globalt om modeller genom att ansluta med en enkel URL. Inga databasdrivrutiner eller andra komponenter för åtkomst på klientsidan krävs. Tillgången är optimerad för länkar med hög latenstid. Anslut från var som helst - arbeta från var som helst.

OSLC Restful API-logotyp

Använd det omfattande RESTful API för att utbyta information mellan din modellförvaring och andra system. Baserat på OSLC/RDF är det utökade och effektiva API:et omedelbart tillgängligt för internt bruk av kunderna. Obs: En kommersiell licens krävs för 3: e parts användning. Licensen detaljer helt enkelt omfattningen och villkoren under vilka API får användas för kommersiella ändamål.

Prolaborate

Dela arkitekturinformation med personer som inte är modellerare.

 

Med Prolaborate Du kan:

 

  • Visualisera dina arkitekturdata som grafer, diagram eller instrumentpaneler

  • Enkelt Dela arkitekturdiagram

  • Samarbeta med ditt arkitekturteam mer effektivt

  • Genomföra granskningar och fånga feedback från intressenter.

Skapa det ultimata beslutsstödssystemet med Sparx EA och Prolaborate .

Använd dina arkitekturmodeller för att driva affärsbeslut med:

  • Projekt intressenter

  • Chefer och företagsledare

  • Operations Team

Prolaborera
Åtkomst var som helst
Förenkla användarupplevelsen
Minska komplexiteten
Rollbaserade instrumentpaneler
Skapa och redigera EA-data
Aktivera enkel inloggning
Publicera i Confluence
Publicera i SharePoint
Skapa enhetliga vyer
Samarbeta smidigt
recensioner
Dela utan ansträngning
Öppen tillgång för samhället
Skapa dynamiska visualiseringar
Skapa anpassade rapporter
Få korta URL:er från EA
Arkitektur på en sida
Härled värdefulla insikter
Analysera affärseffekter
Analysera relationer
längst ner på sidan